25sep14:0018:00Phion Camerata komt naar MFC PresikhavenZaal open vanaf 13.30 uur. Graag vooraf aanmelden

Details

Phion-orkest van Gelderland en Overijssel (voorheen Het Gelders Orkest) voor een bijzonder optreden in de wijk? Dat kan!

Cultuurgroep Presikhaaf heeft opvolging gegeven aan het bericht en het orkest uitgenodigd voor een speelmoment in Presikhaaf. Phion Camerata, het kamerorkest ontstaan uit het Phion en opgericht in 2020, zal zondagmiddag 25 september a.s. een muzikaal programma verzorgen. Het strijkersensemble, bestaande uit veertien musici, zal licht klassieke (kamer)muziek ten gehore brengen (Mozart, Strauss en meer), waarbij de musici toelichting zullen geven en het publiek ook vragen zal kunnen stellen.

De toegang is gratis. Daarmee wil Camerata een breder publiek bereiken en iedereen laten ervaren hoe verrassend en toegankelijk licht klassieke, symfonische muziek kan zijn. Niet alleen in de concertzalen, maar juist ook daarbuiten (op festivals, op straat, in parken of in wijkcentra).

Datum: 25 september 2022

Locatie: MFC Presikhaven, laan van Presikhaaf 7

Aanvang: 14.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur

Toegang: gratis Uit praktische overweging – we kunnen 100 bezoekers ontvangen – graag vooraf aanmelden via email: cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com

more

Tijd

(Zondag) 14:00 - 18:00(GMT+02:00)

Locatie

MFC Presikhaven

Laan van Presikhaaf 7