Dit is een herhalend evenement

22jul22:00Parkbios Presikhaaf

Details

Het is zomer! Mooi zonnig weer en lange warme zomeravonden. Uitnodigend om buiten te zijn met familie, vrienden of buren. Cultuurgroep Presikhaaf lift mee op het aangename zomergevoel en organiseert op 3 zaterdagavonden de openluchtbioscoop Presikhaaf.

22 juli – Franse filmkomedie uit 2014. De film gaat over Claude en Marie Verneuil, een katholiek conservatief echtpaar met een prachtig landhuis aan de Loire. Hun leven komt in een sociale draaikolk van veranderingen als de vier dochters hun partnerkeuze aankondigen. Ze zijn smoorverliefd en gevallen voor partners van verschillende nationaliteiten en religies.

29 juli – Indiase tragikomedie uit 2013. Wat als een met liefde klaargemaakte lunchbox per abuis op een verkeerd adres wordt bezorgd? Een wonderlijk verhaal over twee onbekenden uit Mumbai die hun alledaagse sleur doorbreken, elkaar leren kennen via briefjes in de lunchbox, elkaar vinden en voor elkaar kiezen

5 augustus – Amerikaanse actie-dramafilm uit 2022. Na ruim dertig jaar dienst keert Pete “Maverick” Mitchell terug naar de marinebasis. Opdracht: een nieuwe lichting piloten trainen voor een zware speciale missie.

Aanvang filmavonden: na zonsondergang, rond 22.00 uur. Toegang is gratis. Neem zelf mee: plaid, kussen en/ of stoel. Vrije “zitplaatsen” op het evenementendeel van Park Presikhaaf, in de directe nabijheid van het T-Huis en loopbrug winkelcentrum.

more

Tijd

(Zaterdag) 22:00(GMT+02:00)

Locatie

Park Presikhaaf

Laan van Presikhaaf 2