24jan19:0020:30Ouderavond Mediawijsheid

Details

Ouders opgelet. Heb je kinderen tussen 0-12 jaar dan willen wij je uitnodigen voor een speciale thema-avond over Mediawijsheid op dinsdag 24 januari 2023 in Rozet Presikhaaf.

Want naast dat kinderen naar school gaan en hobby’s hebben is er een andere wereld waar kinderen zich dagelijks en veel in begeven, namelijk: internet en sociale media.

Tijdens de avond wordt er informatie gegeven over dit belangrijke thema. We gaan ons niet alleen richten op de negatieve kanten van media, maar juist ook op de positieve kanten en er is uiteraard ruimte voor vragen. Bijvoorbeeld: hoe lang mag mijn kind achter een beeldscherm? Wat zijn goede en leuke apps om te gebruiken? Moet ik alles controleren wat mijn kind doet? Of welke gegevens komen er online als mijn kind gebruik maakt van Facebook, Instagram en/of Tik Tok? 

Dus heb je kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar, kom dan langs om te luisteren, te vragen en misschien ook te delen hoe jullie thuis omgaan met Mediawijsheid.

Het is fijn als je je van tevoren aanmeldt bij Sharista: sharista.bechan@floresonderwijs.nl

Datum: dinsdag 24 januari 2023

Tijd: 19.00 tot 20.30 uur

Locatie: Rozet Presikhaaf, Laan van Presikhaaf 7

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sharista Bechan via de mail  sharista.bechan@floresonderwijs.nl of door te bellen naar 06-81 59 74 71.

more

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 20:30

Locatie

Rozet Bibliotheek

Laan van Presikhaaf 7