22jun14:0016:00Ontmoet jouw wandelmaatje Presikhaaf en omgeving!Aanmelden graag uiterlijk 19 juni

Details

Op donderdag 22 juni van 14.00 – 16.00 uur organiseert SWOA in De Weldam een wandelmaatjes speeddate. Tijdens deze speeddates ontmoeten inwoners van Arnhem andere inwoners, die net als zij willen wandelen. Maar dan samen met een maatje. Want samen wandelen is wel zo gezellig!

Met het project wandelmaatjes helpt SWOA jou met het vinden van iemand om mee te wandelen. Dit doen we door mensen die zich bij ons aanmelden te koppelen aan andere mensen die zich aanmelden. We kijken hierbij naar ieders wensen. Bijvoorbeeld of je graag een ommetje loopt door de wijk of juist iemand zoekt voor een lange afstandswandeling.

De speeddate zelf
Je maakt kennis met andere inwoners uit de buurt die een wandelmaatje zoeken. De speeddate is een gezellige middag waarbij het vinden van een match uiteraard centraal staat. Om de speeddates bij te wonen is het niet nodig dat je bij ons staat ingeschreven: iedereen is van harte welkom. Wie weet vind jij jouw wandelmaatje en loop je binnenkort gezellig samen!

Kan je niet aansluiten bij de speeddate?
Je kan je ook altijd aanmelden voor een wandelmaatje via www.swoa.nl/wandelmaatje. Je komt dan bij ons op de wachtlijst. Als we denken een goede match te hebben gevonden, koppelen we jullie aan elkaar.

Praktische informatie & aanmelden
De speeddate vindt plaats op donderdag 22 juni 2023 van 14.00 – 16.00 uur. Locatie De Weldam, Middachtensingel 39 in Arnhem (Presikhaaf).

Aanmelden graag uiterlijk 19 juni via czweers@swoa.nl of 026 3272266.

more

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 16:00(GMT+02:00)

Locatie

SWOA De Weldam

Middachtensingel 39