06jan09:3011:00Nieuwjaarsontbijtin MFC Presikhaven

Details

Op vrijdag 6 januari 2023 wordt er van 9.30 uur tot 11.00 uur een nieuwjaarsontbijt gehouden voor alle wijkbewoners vanaf 12 jaar uit Presikhaaf. U bent van harte welkom om samen met andere wijkbewoners het nieuwe jaar op een vrolijke, gezellige manier te vieren en elkaar een mooi nieuwjaar te wensen. Er is een lopend ontbijtbuffet waarbij u vijf verschillende ontbijtitems kunt kiezen. Koffie en thee zijn gratis.

Bij het ontbijt staat een leuke wenskerstboom waarin u uw wens voor 2023 voor de wijk Presikhaaf kunt hangen. En het mooie is dat de leukste wens uitgevoerd gaat worden. Verzin iets leuks voor de wijk of straat waarin u woont. Verzin een activiteit waarin u bewoners met elkaar verbindt, een idee waarin u iets doet voor of met uw medewijkbewoners in uw straat. Of heeft u een idee om eenzaamheid in de wijk aan te pakken, oud en jong met elkaar te verbinden of een leuke eenmalige activiteit? Hang hem dan in de boom. Het beste idee/project/activiteit gaan we uitvoeren.

Kosten en kaartje kopen:
Het ontbijt kost 2,00 euro. Graag van tevoren een kaartje kopen in bibliotheek Presikhaaf/Rozet, bij Vitanos, bij Rijnstad, bewonersondersteuner.

Voor meer informatie: bel naar telefoon 06-52 71 07 66.  (Zonder kaartje geen toegang).

more

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 11:00

Locatie

MFC Presikhaven

Laan van Presikhaaf 7