29sep19:30Muziek en monoloog in MFC PresikhavenCultuurgroep Presikhaaf opent het culturele naseizoen

Details

Cultuurgroep Presikhaaf opent het culturele naseizoen met een avondvullend programma. Luistermuziek en een theaterstuk over “In Nederland zijn Door Omstandigheden”.

Marijke Laurense (tekst en zang) en Marcel Beukeboom (piano) verrassen het publiek met Nederlandstalige luistermuziek. Weemoedig, cabaretesk en soms rebels nemen ze de luisteraars mee naar hun originele her- en vertalingen van bekende en minder bekende nummers. Zoals van de Beatles, Peggy Lee, de Groningse zanger Ede Staal, eigen Nederlandse versies van Franse chansons, Argentijnse tango’s en muziek van Schubert en Kurt Weil.

Na de koffiepauze betreedt actrice Gerrie Abels het podium met de monoloog Stil Water. De solovoorstelling is geschreven door auteur Peer Wittenbols en is gebaseerd op Abels Indische familiegeschiedenis. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van een naamloos negenjarig meisje. Haar onbegrip over de nog immer onbeantwoorde vragen aan haar moeder, het bittere verdriet, het stille zwijgen, vreemdeling en ontheemde zijn en het vinden van je plek in een nieuwe samenleving.

Kom naar de culturele avond en zet de datum in je agenda.

Vrijdag 29 september – Luistermuziek van Marijke & Marcel en Monoloog Stil Water door Gerrie Abels.
Locatie: MFC Presikhaven, Laan van Presikhaaf 7, ARNHEM.

Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Kaarten
Kaartverkoop (3,00 euro, contante betaling) aan de kassa op de voorstellingsavond of in Rozet Bibliotheek Presikhaaf tijdens openingsuren.
Reserveren kaarten via cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com.

more

Tijd

(Vrijdag) 19:30(GMT+02:00)

Locatie

MFC Presikhaven

Laan van Presikhaaf 7