03sep15:0017:30Coconelli & Co muziektheater van werelds formaat

Details

Coconelli & Co vertelt het aangrijpende verhaal over het wel en wee van de Italiaanse migrant Luigi Coconelli. Het verhaal speelt zich af in de periode 1884-1932, de tijd dat 56 miljoen Europeanen het door werkloosheid, honger en oorlog geteisterde Europa verlieten om aan de andere kant van de oceaan hun geluk te beproeven. Zes miljoen daarvan belandden in Buenos Aires. Werk en geluk in overvloed. Coconelli is één van hen. 

Coconelli & Co schetst op de maat van veelzijdig muziektheater een levendig beeld van drie generaties Coconelli verwikkeld in hun strijd om een nieuw bestaan. Daarbij vertelt de voorstelling ook het verhaal over het ontstaan van een nieuwe cultuur die voortkomt uit de ontmoeting van zij die er waren en zij die nieuw kwamen: de tango. De universele hartenkreet van de eeuwige migrant: hartverscheurend én mooi. Al met al: werelds muziektheater uitgevoerd door een wereldse cast voor een werelds publiek. 

Coconelli & Co wordt geënsceneerd in de prachtige historische spiegeltent La Gaieté.

Arnhem: 31 augustus t/m 9 september, Park Presikhaaf

Informatie en kaartverkoop: www.coconelli.nl

Voor de voorstelling worden er nog vrijwilligers gezocht voor de ticketcontrole, publieksbegeleiding (gastheer/-vrouw) en bardiensten.

Wil je bezoekers gastvrij ontvangen en bijdragen aan een bijzondere voorstelling in Park Presikhaaf?

Mail naar: cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com

more

Tijd

(Zondag) 15:00 - 17:30(GMT+02:00)

Locatie

Park Presikhaaf

Laan van Presikhaaf 2