18mrt08:0020:00Busreis naar de Haagse Markt voor volwassenen (18+) uit Presikhaafbuskaartje te koop vanaf 13 februari

Details

Op zaterdag 18 maart kunt u instappen om de Haagse markt in Den Haag te bezoeken. De Haagse Markt is één van de grootste multiculturele markten van Europa en een ontmoetingsplek van vele culturen. Antiek, uitheems, modern, goedkoop, uniek: alles is aanwezig, een echte multiculturele markt. Loop door het food-gedeelte waar de Hollandse bloemkool gemoedelijk naast verse ketoembar, baklava, sharonfruit, verse vis of kousenband ligt. Laat je verrassen op de uitgebreide bloemenmarkt en kijk je ogen uit op het kleding- en schoenengedeelte. Gezellig rondstruinen op de Haagse Markt!

De bus vertrekt ’s ochtends om 8.00 uur vanaf de hoek Honigkamp-Laan van Presikhaaf, vertrek uit Den Haag om 18.00 uur. U bent dan rond 20 uur terug in Arnhem.

De markt is aan de Herman Costerstraat. U wordt zo dicht mogelijk in de buurt van de markt afgezet, maar het kan zijn dat u een stukje moet lopen. U kunt de markt bezoeken, maar bent ook vrij om Den Haag of Scheveningen te gaan ontdekken. U gaat op eigen gelegenheid. Er is geen reisleiding.

Het buskaartje kost 15 euro, kaartjes zijn vanaf maandag 13 februari te koop bij de vrijwilligers van de activiteitengroep (Maryan/Nurdan, Baadia) of koop een kaartje in MFC Presikhaven (kantoor 1e verdieping, bewonersondersteuners, telefoon 06 52 71 07 66). Deze busreis is alleen voor wijkbewoners uit Presikhaaf. Wees er snel bij, vol is vol!

more

Tijd

(Zaterdag) 08:00 - 20:00(GMT+01:00)

Locatie

Hoek Honigkamp / Laan van Presikhaaf

Honigkamp