Eindelijk De vloer op met de Scènemakers

Na twee annuleringen door Covid-19 en daarmee samenhangende beperkende regels, kijken we ernaar uit bezoekers eindelijk te kunnen begroeten met een theateravond. Improvisatie theatergezelschap de Scènemakers zorgt voor een avondvullend programma.

Professionele acteurs maken scènes over dagelijkse dingen. Bijzonder is dat ze van tevoren niet weten wat er komen gaat. Ze geven elkaar op het toneel een opdracht, die ze nog nooit eerder hebben gekregen. Door die verrassing ontstaan onverwachte situaties, soms ontroerend en soms hilarisch.

Het spel is oprecht, als publiek leef je mee: hoe maken ze hier een verhaal van! Hoe komen ze uit deze onmogelijke opdracht?

Deze avond staat het thema: ‘buren’ centraal.  Wat gebeurt er als een wijkbewoner geen pakjes meer aan wil nemen voor haar buren? Hoe reageert de nieuwe bewoner als een van de buren iets te opdringerig nieuwsgierig komt kennismaken? Wat doe je als die onbekende van een straat verderop aanbelt en huilend binnenkomt? Je weet het niet. De Scènemakers weten het ook nog niet.

De Cultuurgroep Presikhaaf nodigt je van harte uit om vrijdagavond 27 mei te komen kijken, locatie MFC Presikhaven binnen te lopen en je te laten verrassen.

Locatie: MFC Presikhaven, Laan van Presikhaaf 7

Voorstelling: inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Kaarten

  • Kosten €3,00 per persoon (inclusief koffie/ thee en 1 consumptie).
  • De kassa is vanaf 19.00 uur open (graag contant en gepast betalen).
  • Kaarten zijn vanaf 16 mei te koop bij bibliotheek Rozet Presikhaaf.
  • De kaarten zijn ook te koop voorafgaand aan de voorstelling.
  • Reserveren via mail cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com