Een goed idee? Ideeënmakelaars Arnhem denken met je mee

Foto: V.l.n.r.: Klaas Arie Westland, Karin Huibers en Sanne Nicholas

Heb jij een mooi idee maar je weet niet waar te beginnen? De Ideeënmakelaars kijken samen met jou naar wat jouw idee nodig heeft! We verbinden je met organisaties of inwoners met soortgelijke ideeën en ervaring en zo wordt de zoektocht naar draagvlak, een creatieve blik of de benodigde middelen heel wat makkelijker. Zo kun jij je idee tot een succes maken en wordt Arnhem een stukje mooier. 

Ruim 80 Arnhemmers met vragen, ideeën en mooie initiatieven maakten sinds begin 2017 gebruik van de diensten van Ideeënmakelaars Arnhem. Wij komen graag naar je toe, bij jou thuis of ergens in de stad of jouw wijk. Luisteren naar wat je van plan bent, waar je tegenaan loopt, aan wat voor concrete steun je behoefte hebt.

Omdat we met ons drieën zijn - ieder met haar of zijn specifieke kennis en ervaring – zijn we van veel markten thuis en kunnen we breed meedenken.

We dachten mee over initiatieven om voedselverspilling en armoede tegen te gaan, buurten groener en duurzamer te maken, faciliteiten voor Arnhem-Zuid, over de organisatie van muziekavonden met livemuziek van en voor Eritrese Arnhemmers, sociale woonvormen waar ouderen en jongeren elkaar gemakkelijker ontmoeten, sportvoorzieningen in de wijk voor jongeren en nog veel meer!

Loop jij ook rond met een idee waarover je graag eens zou klankborden of heb je hulp nodig om met de juiste persoon of instantie in contact te komen?
Misschien zou je graag eens met iemand van gedachten wisselen over je plan en het vertalen naar een plan van aanpak?
Onze dienstverlening is gratis voor inwoners van Arnhem.
Bij Ideeënmakelaars Arnhem ben je aan het goede adres.

Bel of stuur een mail naar Ideeënmakelaars Arnhem!

06 81185234 of info@ideeenmakelaarsarnhem.nl