Digitale bijeenkomst ontwerp sporthal Middachtensingel

In december heeft de raad het bestemmingsplan Kinderkamp/Middachtensingel vastgesteld. Onderdeel hiervan is de vervanging van de voormalige John F. Kennedyschool door een nieuwe sporthal.
De afgelopen maanden heeft bureau Hooper Architects uit het Brabantse Oosterhout het ontwerp voor de nieuwe sporthal gemaakt. Dit voorlopige ontwerp willen wij u laten zien en wij informeren u over het bouwproces met bijbehorende planning.

Bijeenkomst 25 februari
Vanwege de Coronamaatregelen organiseren wij een digitale bijeenkomst op donderdag 25 februari van 19:30 tot 21:00 uur. Na een toelichting op het proces en de presentatie van het voorlopige ontwerp door de architect zijn wij benieuwd naar uw reacties en gaan hierover graag met u in gesprek.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst op 25 februari? U kunt zich aanmelden tot uiterlijk woensdag 22 februari via sporthalmiddachtensingel@arnhem.nl onder vermelding van uw naam, adres en e-mailadres. Na uw aanmelding krijgt u van ons een link waarmee u kunt deelnemen aan de digitale bijeenkomst.

Het voorlopig ontwerp is vanaf 15 februari in te zien via de website van de gemeente Arnhem. Ga naar www.arnhem.nl . kies Stad&Wijken, kies Projecten, kies Plan Kinderkamp/Middachtensingel.

Wanneer u niet kunt deelnemen aan de bijeenkomst kunt u uw vragen en of opmerkingen mailen naar sporthalmiddachtensingel@arnhem.nl .

Wij hopen dat u op 25 februari aansluit!