De Blauwe Tomaat rijdt al 3 jaar door jouw wijk!!

Prei, eieren, courgettes, mandarijnen, brood of bananen: het blijkt vooral een manier te zijn om écht in de wijk aanwezig te zijn. Waar je onder de luifel van de wagen een kop koffie drinkt met een buurvrouw die je nog nooit hebt gesproken of inspiratie opdoet voor een gezonde maaltijd.

Ondertussen rijdt de SRV-wagen van de 'Blauwe Tomaat' alweer drie jaar dagelijks door Arnhem om op verschillende locaties vers fruit en groenten te verkopen. Het idee was tweeledig: niet alleen verse producten bij de mensen brengen, maar ook nieuwe mensen ontmoeten. En dat lukt, want de vaste plekken zijn ondertussen een ontmoetingsplek voor veel mensen uit de wijk. Niet alleen kun je voor weinig geld verse waren kopen, er is ook altijd tijd voor een praatje, een grapje en een steuntje in de rug in deze tijd.

In de gesprekken bij de wagen horen we steeds vaker dat het leven steeds duurder wordt.  Daarom vinden we het belangrijk om jullie te laten weten dat onze prijzen absoluut niet zullen stijgen. Nog steeds zijn onze appels € 1 per kilo, uien € 0,50 per kilo, het heerlijke brood van Tom van Otterloo € 1 en ga zo maar door.

De bontbeschilderde SRV-wagen heeft ondertussen zijn vaste stek gevonden in 5 verschillende wijken. De schelle toeter klinkt op de volgende locaties:

Dinsdag:

't Duifje (Keizershof, 10:30 tot 12.30 uur)
Immerloo (Gelderseplein 13:00 tot 15 uur)
Woensdag: Geitenkamp (Marktplein 10.30 tot 14uur)
Donderdag:

Het Broek (Hugo de Grootstraat 10:30 tot 12.30 uur)
Presikhaaf bij De Oosthof van 13.00 tot 15:00 uur

 
                


 
                    

 

Kom je ook gezellig langs? Of nieuwsgierig geworden? Je vindt meer informatie op www.deblauwetomaat.nl