Cursus uiterlijke verzorging; haren knippen en make-up

Locatie

MFC Presikhaven
Laan van Presikhaaf 7
Arnhem

De cursus wordt elke woensdag (van 12 april tot en met 24 mei, behalve in de meivakantie op 26 april en 3 mei) van 9.00 tot 11.00 uur in MFC Presikhaven gehouden. In deze cursus leert u een aantal basisvaardigheden over haren knippen en het aanbrengen van make-up en uiterlijke verzorging. De cursus wordt gegeven door twee deskundige vrijwilligsters.

U gaat eerst aan de slag met leren haren knippen: recht knippen, laagjes knippen en leren werken met de tondeuse. Daarna zou u uw kinderen kunnen (bij)knippen. Dat is fijn voor uw portemonnee!

Na het leren haren knippen wordt in ca. 30 minuten nog aandacht besteed aan uiterlijke verzorging/make-up. Bijvoorbeeld: hoe breng ik foundation aan en hoe epileer ik zelf mijn wenkbrauwen.

De cursus kost € 2,00 per bijeenkomst, graag vooraf € 10,00 betalen. Aanmelden kan bij Ingrid Sieljes, telefoon 06-52 71 07 66. Er kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, wordt er geloot. De cursus is inclusief de kapperskop die gebruikt wordt voor de kniples (twee personen doen samen met één kapperskop).