Culturele avond in MFC Presikhaven

Op vrijdagavond 26 januari 2018 om 19.30 uur wordt een culturele avond gehouden in het MFC Presikhaven, aan de Laan van Presikhaaf 7 te Arnhem.

De Cultuurgroep Presikhaaf (CgP) heeft dit keer een heuse toneelcomedy geprogrammeerd. Theatergroep Het Web speelt deze avond:

Hart tegen Hart:  De relatiecomedy die een beetje pijn doet

Een gezellig avondje. Twee bevriende stellen besluiten elkaar eens flink de waarheid te vertellen. En dan gaat het er opeens stevig aan toe. In de relatiecomedy ‘Hart tegen Hart’ gaan Marc en Kim die confrontatie aan met Rob en Marjo. Dat levert onverwacht vileine gesprekken en ongemakkelijke situaties op. Die soms ook weer zó grappig en herkenbaar zijn dat het een beetje pijn doet.

Gelukkig maar! Want hoe pijnlijker de liefde, des te harder moet je er af en toe om lachen. Of over zingen. Een vrolijk stuk over liefde en vriendschap, waarin het regelmatig ‘Hart tegen Hart’ gaat.

Met Berry Mom – Marc, Wieneke Weitering – Kim, Erwin Teering – Rob en Thelma Evers – Marjo

Kaarten à € 3,00 zijn te bestellen via cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com of zijn te koop in de bibliotheek in het MFC Presikhaven. Ook aan de kassa zijn op vrijdagavond 26 januari a.s. vanaf 19.00 uur kaarten te koop. Aanvang voorstelling is om 19.30 uur.

Vooraf een kopje koffie en na afloop een consumptie zijn inbegrepen.