Culturele avond met Limelight Ladies

Limelight Ladies

Op vrijdagavond 9 maart 2018 wordt om 19.30 uur weer een culturele avond gehouden in het MFC, Laan van Presikhaaf 7 te Arnhem.

De Cultuurgroep Presikhaaf (CgP) heeft dit keer het muzikale trio “Limelight Ladies” gecontracteerd.

Limelight Ladies bestaat uit drie zangeressen die elkaar gevonden hebben in hun liefde voor meerstemmige zang.

Het als vanzelf daaruit voortgekomen repertoire bestrijkt het brede gebied van de muziekstroming die als “Americana” of "Westcoast muziek" wordt geduid. Muziek die recht uit het hart komt met veel aandacht voor vocale harmonieën. Zowel eigen werk als covers van bijvoorbeeld Crosby, Stills, Nash en Young, Bonnie Raitt, Venice, The Eagles, Carole King, James Taylor en vele anderen. Gedrieën bewerken ze de nummers tot verrassende arrangementen.

Limelight Ladies bestaat uit Miriam de Vroome, Caia Mangelsdorf en Lilian van den Berg.

Voor alle drie geldt dat zij al vanaf zeer jonge leeftijd gegrepen zijn door muziek en dat zij in de loop der jaren in meerdere samenstellingen met anderen hebben gezongen en muziek gemaakt.

Tijdens deze culturele avond zullen ook de Presikhaafse kunstenaars Mies Frijling en Edwin Grootjen een kleine expositie houden van hun (kunst)werken.

Kaarten à € 3,00 zijn te bestellen via cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com of te koop in de bibliotheek in het MFC. Ook aan de kassa zijn op deze avond vanaf 19.00 uur kaarten te koop. Aanvang van de voorstelling is om 19.30 uur. Het kopje koffie in de pauze en na afloop een consumptie zijn inbegrepen.