Busreis naar de Haagse Markt

Op zaterdag 18 september kunt u instappen om de Haagse markt in Den Haag te bezoeken. De Haagse Markt is één van de grootste multiculturele markten van Europa en een ontmoetingsplek van vele culturen. Antiek, uitheems, modern, goedkoop, uniek: hier weerspiegelt de koopwaar de multiculturele bevolking van de stad Den Haag. Loop door het food-gedeelte waar de Hollandse bloemkool gemoedelijk naast verse ketoembar, baklava, sharonfruit, verse vis of kousenband ligt. Laat je verrassen op de uitgebreide bloemenmarkt en kijk je ogen uit op het kleding- en schoenengedeelte. Gezellig rondstruinen op de Haagse Markt!

De bus vertrekt ’s ochtends om 8.00 uur vanaf de hoek Honigkamp-Laan van Presikhaaf , vertrek uit Den Haag om 17.00 uur, u bent dan rond 19.00 uur terug in Arnhem.

De markt is aan de Herman Costerstraat. U wordt zo dicht mogelijk in de buurt van de markt afgezet, maar het kan zijn dat u een stukje moet lopen. U kunt de markt bezoeken, maar bent ook vrij om Den Haag of Scheveningen te gaan ontdekken. U gaat op eigen gelegenheid er is geen reisleiding.

Het buskaartje kost 12,50 euro, kaartjes zijn vanaf maandag 6 september t/m woensdag 15 september te koop bij de vrijwilligers Maryan/Nurdan of koop een kaartje in MFC Presikhaven (kantoor 1e verdieping, bewonersondersteuners, telefoon 06-52 71 07 66). Wees er snel bij, vol is vol!

We hanteren de dan geldende coronamaatregelen!