Busreis naar De Haagse Markt

Locatie

Honigkamp/Laan van Presikhaaf
Arnhem

voor volwassenen (18+) uit Presikhaaf 

Op zaterdag 20 april gaat Presikhaaf naar de markt in Den Haag. De Haagse Markt is één van de grootste multiculturele markten van Europa en een ontmoetingsplek van vele culturen.

Antiek, uitheems, modern, goedkoop, uniek: hier weerspiegelt de koopwaar de multiculturele bevolking van de stad Den Haag. Loop door het food-gedeelte waar de Hollandse bloemkool gemoedelijk naast verse ketoembar, baklava, Sharon fruit, verse vis of kousenband ligt. Laat je verrassen op de uitgebreide bloemenmarkt en kijk je ogen uit op het kleding- en schoenengedeelte. Gezellig rondstruinen op de Haagse Markt!

De markt is aan de Herman Costerstraat. U wordt zo dicht mogelijk in de buurt van de markt afgezet maar het kan zijn dat u een stukje moet lopen. U kunt de markt bezoeken maar bent ook vrij om Den Haag te gaan ontdekken.

Het busreisje kost € 12,50, kaartjes zijn te koop in MFC Presikhaven bij opbouwwerk/ participatiewerk. Wees er snel bij, vol is vol! Bellen voor meer informatie met 06-52 71 07 66. Een kaartje reserveren kan niet, u moet het zelf komen ophalen.

De bus vertrekt ’s ochtends om 8.00 uur vanaf de hoek Honigkamp-Laan van Presikhaaf, vertrek uit Den Haag is om 17.00 uur. Rond 19.00 bent u terug in Arnhem.