Busreis naar de Haagse Markt

Op veler verzoek gaan we op zaterdag 21 april opnieuw naar de markt in Den Haag. De Haagse Markt is één van de grootste multiculturele markten van Europa en een ontmoetingsplek van vele culturen. Antiek, uitheems, modern, goedkoop, uniek: hier weerspiegelt de koopwaar de multiculturele bevolking van de stad Den Haag. Loop door het food-gedeelte waar de Hollandse bloemkool gemoedelijk naast verse ketoembar, baklava, Sharon fruit, verse vis of kousenband ligt. Laat je verrassen op de uitgebreide bloemenmarkt en kijk je ogen uit op het kleding- en schoenengedeelte.

Op zaterdag kun je van 9.00 tot 17.00 uur gezellig rondstruinen op de Haagse Markt aan de Herman Costerstraat. U wordt zo dicht mogelijk in de buurt van de markt afgezet, maar het kan zijn dat u een stukje moet lopen. U kunt de markt bezoeken, maar bent ook vrij om Den Haag te gaan ontdekken.

Het busreisje kost € 12,50 euro. Kaartjes zijn te koop in MFC Presikhaven bij opbouwwerk/ participatiewerk. Wees er snel bij, vol is vol!

De busreis is voor volwassenen (18+) uit Presikhaaf.

De bus vertrekt ’s ochtends om 8.30 uur vanaf de hoek Honigkamp-Laan van Presikhaaf, vertrek uit Den Haag om 17.00 uur. U bent dan rond 19.00 uur terug in Arnhem.