Bewonersmarkt in de Oosthof

Op burendag 22 september bestaat bij buurtcentrum de Oosthof de gelegenheid voor wijkbewoners zijn of haar hobby te presenteren of een buurtinitiatief in de wijk gratis te promoten.

Groepen, die al gebruik maken van de Oosthof, zullen zich dan ook presenteren, onder andere met een dansworkshop, demonstraties en kinderactiviteiten. Het doel van deze gezellige middag is om te laten zien wat er voor talent in de wijk aanwezig is en buurtbewoners met elkaar in contact te brengen.

Buurtcentrum de Oosthof is momenteel bezig om een doorstart te maken. het moet weer een ontmoetingscentrum van, voor en door bewoners worden. Daarom zijn we op zoek naar buurtbewoners die de Oosthof misschien nog niet zo goed kennen, maar wel graag iets doen in de buurt of voor de buurt. We denken daarbij ook aan mensen die overdag werken en graag in de avonduren iets zouden willen doen.

De bijeenkomst op Kinderkamp 9 is van 15.00 tot 19.00 uur. Voor iedereen is er een gratis kopje koffie of thee.

Iedereen, die interesse heeft om die dag iets te ondernemen, kan aanvullende informatie krijgen bij José Verholt. Graag opgeven voor 14 september via de mail j.verholt@kpnmail.nl met vermelding van je naam en welke hobby of stichting je wilt presenteren of promoten.

  • Zelfgemaakte artikelen door bewoners of verenigingen of stichtingen die zich willen profileren.
  • Geen rommelmarkt of standaard braderie.
  • Geen verloting.
  • Geen verkoop van dranken.

Vooral ruimte voor gezellig samenzijn. Bij regenachtig weer staan we binnen.

Er zijn geen kramen. Mocht je deze nodig hebben, zal je er zelf voor moeten zorgen. Je kunt wel een tafel gebruiken. Let wel, het gaat hier niet om commerciële deelnemers.

Na afloop (19.00 uur) ruimen de deelnemers gezamenlijk op.