Uitbreiding wagenpark Vitanos

Door een financiële bijdrage van de Dullertstichting is het mogelijk gemaakt om voor de St. Vitanos in Arnhem een elektrische bakfiets aan te schaffen. Naast de kleine bedrijfsauto is het nu ook mogelijk om deze bakfiets in te zetten bij de verschillende activiteiten van Vitanos. Voor het vervoer van materialen en ingrediënten die gebruikt worden bijvoorbeeld bij  kinder- en sportacvtiviteiten, de zogenaamde ‘speedy bites’, is deze bakfiets nu beschikbaar.

Bij het maken van de ‘speedy bites’ kunnen kinderen met gezonde producten kleine hapjes  en gezonde snacks maken, die ze zelf dan kunnen opeten. Door de vrijwilligers van Vitanos wordt daarbij informatie gegeven over de gebruikte producten.
De bakfiets is voorzien van de logo’s van Vitanos en Vitakids en dus goed herkenbaar.

Het bestuur, medewerkers en vrijwilligers van Vitanos zijn erg blij met de uitbreiding van het wagenpark.

Deel deze pagina op social media:
X