Zomerafsluiting activiteitengroep Presikhaaf

Locatie

Workshop 'gezond bewegen'

Net als ieder jaar organiseert de activiteitengroep Presikhaaf een activiteit voor de zomervakantie voor vrouwen uit Presikhaaf. De activiteitengroep wil graag dat zoveel mogelijk vrouwen uit Presikhaaf zich aanmelden. Ontmoeting en gezelligheid in de wijk zijn belangrijk en dat wil men hiermee bereiken. Ook kun je op deze ochtend kennis maken met Budosport. Wat doet deze instelling voor vrouwen?

Wat gaan we doen?
Op donderdagochtend 13 juli van 11.30 tot 13.30 uur gaan de vrouwen sporten bij Budosport. Er zijn twee beweegworkshops. Ook als je niet goed kunt sporten, kun je makkelijk meedoen. Als je door een lichamelijke beperking niet kunt meedoen met het sporten ben je toch van harte welkom. Na het sporten wordt er samen gegeten. Het sporten is gratis, maar als je komt, neem dan iets gezonds mee om te delen met de andere vrouwen (na het sporten). Er is een diëtiste aanwezig die iets vertelt over gezonde voeding, leefstijl en afvallen.

Als je niet weet waar Budosport is, dan loopt een half uur voor de workshop begint een groepje vrouwen vanaf MFC Presikhaven naar Budosport. Je kunt ook zelf gaan. Het adres is Dunoweg 2.

Wil je meedoen? Geef je dan op via e-mail i.sieljes@rijnstad.nl of telefonisch 06-52 71 07 66 (spreek altijd je naam en telefoonnummer in).