Theesalon in Presikhaaf

Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem (MVT) en Pleyade organiseren na de zomer drie keer een theesalon voor vrouwen die mantelzorger zijn en die een andere culturele achtergrond hebben. Mantelzorger ben je als je intensief zorgt voor iemand uit je omgeving met een ziekte, een beperking, een psychisch of verslavingsprobleem. Zorgen voor een ander is mooi maar kan ook zwaar zijn. Ervaringen delen, informatie krijgen en zelf aan ontspanning toekomen is dan belangrijk.

De theesalon wordt gehouden op dinsdagochtend 19 september, 31 oktober en 19 december van 9.15 tot 11.30 uur. De SWOA heeft daarvoor hun ruimte beschikbaar gesteld in woonzorg centrum Waalstaete. Tijdens de theesalon zijn vrouwen die mantelzorger zijn van harte uitgenodigd. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomsten en inschrijving vooraf is niet nodig.

Op 19 september start de theesalon met informatie over mantelzorg en een kennismaking met Pleyade. De informatie die gegeven wordt is in het Nederlands, maar er zij genoeg mensen die zo nodig iets kunnen vertalen. U bent van harte welkom!

Meer informatie is te verkrijgen via Safure Karatay  en Eline Janssen via 026-3270174.

 

 

Open