Statiegeldactie voor Vier het Leven

Van april t/m juni 2018 kunnen Coop klanten in Arnhem, waaronder Coop Presikhaaf, hun statiegeld schenken aan Stichting Vier het Leven. Deze goede doelenorganisatie organiseert culturele uitstapjes voor ouderen.

Door de medewerking van veel vrijwilligers laat stichting Vier het Leven ouderen (65+) genieten van culturele activiteiten, zoals een bezoek aan de bioscoop, het theater of een museum. De deelnemers worden thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven en samen met anderen genieten zij van een mooie middag of avond uit. Na afloop van het uitstapje wordt iedereen weer veilig thuisgebracht. Het lijken zulke vanzelfsprekende ingrediënten: een gezamenlijk drankje, elkaars gezelschap, en het simpele feit er even ‘uit’ te zijn. Maar voor deze groep zijn het belevenissen van onschatbare waarde.

Vier het Leven
Vier het leven laat graag zoveel mogelijk ouderen genieten van de uitstapjes. Om de activiteiten zo betaalbaar mogelijk te houden, betalen deelnemers slechts een deel van de werkelijke kosten. Voor de overige kosten is de stichting afhankelijk van o.a. donaties.
Patricia van Zadelhoff, vrijwilliger van het eerste uur bij Vier het Leven in Arnhem trok de stoute schoenen aan en gaf Vier het Leven op voor de statiegeldactie van Coop, die positief op haar aanmelding reageerde. Net als Vier het Leven, gelooft Coop in de kracht van samen: Samen is leuker dan alleen en samen bereik je meer. Meer ouderen die er samen op uit kunnen gaan in dit geval.

Doneer uw statiegeldbon
Heeft u nog lege flessen? Lever deze in de maanden april t/m juni in en schenk uw statiegeld door op de donatieknop op de flessenautomaat te drukken of uw statiegeldbon in te leveren. U doet er veel ouderen een geweldig plezier mee.

Gaat u ook mee?
Wilt u meer informatie over Vier het Leven of wilt u mee? Vraag dan gratis en vrijblijvend het programma aan voor uw regio via het landelijk telefoonnummer 035-5245156 of kijk op www.4hetleven.nl