Parkbios 2017 in Park Presikhaaf

Locatie

Park Presikhaaf
Laan van Presikhaaf 3
Arnhem

De Cultuurgroep Presikhaaf (CgP) organiseert ook deze zomer weer (i.s.m. Outdoor Cinema uit Amsterdam) een aantal openluchtbioscoop­voor­stellingen in park Presikhaaf.

Op zaterdag 1, 8 en 15 juli (met als reservedatum 22 juli) zal tegen de tijd dat het donker wordt op een groot beeldscherm een film worden vertoond.

Op 1 juli 2017 draait de film ‘La La Land’.
Een Amerikaanse romantische drama-musicalfilm uit 2016, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle, die op het filmfestival van Venetië in première ging. De film werd onderscheiden met zes Oscars.

Op 8 juli wordt de film ‘Een man die Ove heet’ vertoond.
Een dramafilm uit 2015 van Hannes Holm, welke is gebaseerd op de gelijknamige roman van Fredrik Backman. De film kreeg een Oscar voor beste niet-Engelstalige film. Ove is 59 jaar oud, rijdt in een Saab en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Maar Ove is niet bitter. Hij gromt alleen een beetje.

Op 15 juli draait de film ‘Moonlight’.
Dit is een Amerikaanse dramafilm uit 2016, geschreven en geregisseerd door Barry Jenkins. Hoewel geen grote Hollywoodproductie, won de film in 2017 de Oscar voor beste film, alsook de Golden Globe voor beste drama.
De film speelt zich af in Miami en is opgedeeld in drie hoofdstukken. Elk hoofdstuk focust zich op een belangrijke periode in het leven van Chiron, een homoseksuele man.

Het grote filmdoek wordt opgebouwd in de buurt van het T-Huis, dat deze avonden speciaal geopend is voor bezoekers aan de Parkbios.

De Cultuurgroep Presikhaaf is in overleg met de harmonie Unisono uit Velp, om voorafgaand aan de Parkbios een korte muziekuitvoering te geven voor het aanwezige publiek.

Dus zorg dat je deze avonden vrijhoudt en erbij bent in park Presikhaaf.