Nieuwe activiteiten voor mantelzorgers in Arnhem!

Vanaf deze maand organiseert Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp  Arnhem (MVT Arnhem)  weer een aantal nieuwe activiteiten voor mantelzorgers in Arnhem.

Op maandag 19 februari starten er wandelingen voor mantelzorgers georganiseerd door Happynez in Progress. Ontspannen, geniet van de natuur en een luisterend oor voor mantelzorgers, vormen de kern van deze wandelingen.

Op donderdag 15 maart, in de week van Zorg en Welzijn, organiseren het MVT Arnhem en het ROC Rijn IJssel een aantal gratis activiteiten voor mantelzorgers. Samen lunchen, sporten, een rondleiding door Sonsbeek en een ontspannende workshop staan op het programma.

In april start ook de training Voluit Leven voor mantelzorgers, Indigo en MVT Arnhem starten deze training gebaseerd op mindfulness en Acceptance  and Commitment Therapy (ACT) speciaal voor mantelzorgers in Arnhem.

Meer informatie of aanmelding voor deze activiteiten? Kijk op de website mvtarnhem.nl, of op de Facebookpagina van het MVT Arnhem of vraag om de nieuwsbrief. Bellen kan ook via :026-3270174 of 026-3707855.

 

 

Open