Hulp bij het invullen van het Mantelzorgcompliment Arnhem

Maandag 15 mei a.s. kunt u samen met iemand van Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem (MVT), het mantelzorgcompliment aanvragen. Als u minimaal 8 uur in de week, langer dan 3 maanden voor iemand zorgt met een beperking, ziekte, psychisch of verslavingsprobleem dan bent u mantelzorger.

De Gemeente Arnhem verstrekt aan deze mantelzorgers het Mantelzorgcompliment. Een cadeaucard a 150,00. Dit compliment is via DIGI-D aan te vragen via mantelzorgcomplimentarnhem.nl Hier is ook meer informatie te vinden.

Voor mensen die geen computer of DIGI-D hebben, of voor mensen die de taal wat minder goed spreken, helpt het MVT bij invullen van de aanvraag. Maandag a.s. zijn we van 11.00-12.00 uur te vinden in de hal van MFC Presikhaven. Breng dan wel het BSN nummer mee van de mantelzorger en van degene die de zorgt krijgt. Ook de geboortedatum van de mantelzorger en de adresgegevens van beiden zijn nodig.

Kunt u maandag a.s. niet? Bel dan even met het MVT via 026-3270174. Via de telefoon kunnen we het formulier ook invullen.

Meer informatie: mantelzorgcomplimentarnhem.nl of mvtarnhem.nl

Open