Het Dutch Domino Team is op weg naar een nieuw record

Locatie

Sporthall Kermisland
Kermisland 1
Arnhem

               
Het Dutch Domino Team is begonnen met het neerzetten van 150.000 dominostenen
voor een nieuw Nederlands amateur record.

De eerste dominostenen zijn neergezet door het Dutch Domino Team. Sinds vrijdag 11 augustus is het team bezig met het weergeven van diverse bordspellen, uitgebeeld in duizenden dominostenen. De eerste 25.250 dominostenen zijn geplaatst en het neerzetten gaat tot dusver voorspoedig. Uiteindelijk zullen 150.000 dominostenen neergezet worden die op zaterdag 19 augustus om zullen vallen. Dit zal gaan gebeuren in sporthal Kermisland in Arnhem. De zaal gaat om 11:00 open voor publiek en de show zal om 12:30 van start gaan.

Zaterdagmiddag zijn hier al ruim 25,000 stenen van geplaatst, wat betekent dat ze goed op schema lopen! De 150.000 dominostenen moeten ervoor zorgen dat het team hun eigen record van 108.446 dominostenen gaat verbreken en een nieuw Nederlands amateur record zullen vestigen. Het project met het thema ‘Boardgames’ is opgebouwd uit 15 onderdelen die samen één geheel vormen. Na een jaar lang voorbereiden zijn 15 spellen uitgekozen die met verschillende dominotechnieken uitgebeeld worden. Voorbeelden hiervan zijn Ganzenbord, Kolonisten van Catan en Galgje.

Uiteindelijk hoopt het team de verschillende spellen op zaterdag ochtend allemaal neergezet te hebben en een mooie show te kunnen presenteren aan het publiek. Voor €5,- kunnen bezoekers de show live komen bekijken, zie de website voor meer informatie.

http://www.dutchdominoteam.nl/

Zie ook de facebookpagina https://www.facebook.com/dutchdominoteam

Op 19 augustus vindt ons jaarlijks evenement plaats in Sporthal Kermisland in Arnhem.
U kunt nog kaarten reserveren door ons een email te sturen.

thedutchdominoteam@gmail.com