Een goed idee? Sanne&Sanne denken mee!

Er komt heel wat bij kijken om een goed idee ook daadwerkelijk uit te voeren. Arnhemse inwoners met een idee kunnen gratis terecht bij de Ideeënmakelaars Arnhem. De Ideeënmakelaar stelt vragen, luistert en denkt mee. Zo wordt een plan concreter en komt boven tafel wat er nodig is om het plan tot uitvoer te brengen. De ideeënmakelaars zullen door Arnhem te vinden zijn in gesprek op de Vrijdagmarkt, het winkelcentrum, een buurthuis of op een festival.

Op zoek naar mooie ideeën die een maatschappelijke meerwaarde hebben voor Arnhem, bijvoorbeeld door een bijdrage te leveren op cultureel, kunstzinnig of sociaal vlak of aandacht besteedt aan duurzaamheid, cross-overs of leefbaarheid.

De ideeënmakelaars helpen de Arnhemse inwoners graag verder. Zij denken actief met hen mee en brengen ze in contact met mensen en organisaties die wat voor ze kunnen betekenen. Dat maakt de zoektocht naar draagvlak, extra hulp of de benodigde middelen heel wat makkelijker. Zo ondersteunen zij om de kans van slagen aanzienlijk te verbeteren. Voor meer informatie: www.ideeenmakelaarsarnhem.nl

Heb je een idee en wil je een afspraak met de ideeënmakelaar? Bel of stuur een mail naar:

SANNE VAN DER WERFF
06 21131587
bereikbaar op dinsdag en woensdag
info@ideeenmakelaarsarnhem.nl

SANNE NICHOLAS
06 81185234
bereikbaar op dinsdag en donderdag
info@ideeenmakelaarsarnhem.nl