ATK Brass uitgenodigd in theater Flint Amersfoort

Na een swingende start op Koningsdag in de wijk Presikhaaf en in het stadhuis van Arnhem kan ATK Brass zich opnieuw gaan verheugen op een spetterend optreden en dit keer in theater Flint te Amersfoort.

Het theater zoekt in verband met haar 40 jarig jubileum, 40 lokale talenten om overal in het gebouw hun kunne te laten zien en horen. Nu is het zo dat een aantal muzikanten van de groep ook van buiten onze stad komt waaronder één uit Amersfoort die ook een trouwe bezoeker is van het betreffende theater. Dit was voldoende voor de organisatie om de hele groep uit te nodigen om op 10 september op te komen treden.

ATK Brass speelt die middag in de Rabobank theaterzaal en de rollen worden hierbij omgedraaid: de muziek komt vanaf het eerste balkon en de toeschouwers zitten en staan op het toneel. Hoe leuk is dat!

Een maandje later gaat het Arnhemse gezelschap op 7 oktober naar Saturday Live in Puiflijk. Een heerlijke avond zelf muziek maken maar ook genieten van andere bands, dweilbands en orkesten.

ATK Brass is geen select gezelschap en nodigt jouw hierom uit: Join Us!

www.facebook.com/atkbrass of www.atkbrass.nl