Aanleg Ecozone Presikhaaf I

Locatie

Vrij Nederlandstraat 61
Arnhem

Meer groen en minder wateroverlast

Binnenkort start de aanleg van de Ecozone West in Presikhaaf 1. Dit is een groene strook met bomen, struiken en een geul voor waterberging en waterafvoer. De Ecozone komt tussen de spoorlijn Arnhem-Zutphen, Laan van Presikhaaf, Zoomstraat/Amerstraat en Merwedestraat in Presikhaaf 1.

Met de aanleg van de Ecozone vermindert de wateroverlast in de directe omgeving. Ook wordt het groen opnieuw ingericht waardoor de groenstrook een frisse uitstraling krijgt.

Werkzaamheden
De aanleg van de Ecozone start naar verwachting begin juni 2017. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunnen wegen/paden tijdelijk worden afgesloten of modderig en minder goed begaanbaar zijn. Wij vragen uw begrip en proberen dit uiteraard zoveel mogelijk te voorkomen.

Wilt u meer weten?
Zaterdag 8 april zijn we met een informatiekraam in de wijk om u te informeren over de plannen. Medewerkers van de gemeente en leden van de werkgroep van bewoners staan dan klaar om meer te vertellen over de Ecozone en uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom!

De informatiekraam staat die dag van 10.00 - 16.00 uur in de Vrij Nederlandstraat ter hoogte van nummer 61.

Meer informatie vindt u ook op: www.arnhem.nl/stad_en_wijken/projecten/Ecozone_West_Presikhaaf_I